vrijdag 30 november 2012

Adventskalenders!

Jaaa adventskalenders! Serieus, ik vind adventskalenders écht heel leuk. Het zal wel jeugdsentiment zijn. Elk jaar kreeg ik er eentje met van die viezige 'chocolaatjes' (ook wel cacaofantasie genoemd). Eigenlijk ging het niet om de chocolaatjes, het was voor mij meer het plezier om elke dag een vakje open te mogen drukken. Verder hadden we ook nog een herbruikbare adventskalender, dat was een soort spiraal die je elke dag een plaatje verder kon draaien. (saai: die had geen vakjes)
Een paar jaar terug had ik de leukste adventskalender: een Lego kalender. Soms zaten er poppetjes in en andere dagen was het een minibouwwerk, echt super leuk.
Maar goed, als ik elk jaar een Lego adventskalender koop, dan eh, heb ik wel heel veel Lego. Ok, dat vind ik niet zo erg, maar hij is vrij prijzig.
Deze geweldig leuke adventskalenders zijn daarentegen zo goed als gratis. Het is een kwestie van uitprinten, vouwen of naaien en vervolgens de vakjes opvullen. Eigenlijk kosten deze kalenders je vooral tijd, maak wat tijd voor deze kleurrijke kalenders. :)

1. Een mini stadje als adventskalender.


2. Grote (stoffen) kerstboom adventskalender. (De kerstboomstof is van de Ikea)


3. Driehoekjes als adventskalender.


4. Deze is zó lief! Kleine doosjes met kleine boompjes!


2 opmerkingen:

 1. Oh wat leuk dit! Vooral die tweede is erg gaaf. Is er een manier waarop ik jouw blog kan volgen?
  En bedankt voor je Londen tip! Musea vind ik erg leuk ja, en ik had gezien dat er een aantal musea gratis is. Super fijn is dat! We wilden naar het Natural History Museum gaan :). En ik ga gelijk even kijken waar een Mark & Spencers to go te vinden is, of zijn die (net als de AH to go) op meerdere plekken in de stad te vinden? X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :D Ik heb net de blog 'geclaimd' bij Bloglovin, als het goed is kan je me onder 'honingappel' vinden. :)
   Ja Natural History is leuk!
   Net als de AH to go zijn die goed verspreid ja, je komt ze vanzelf wel tegen in het centrum. (uit mijn hoofd zit er eentje vlakbij Covent Garden metro station). x

   Verwijderen