maandag 29 juli 2013

zomer in de stad + het ziekenhuis

Het is zomer, echt zomer. Wat is dat fijn zeg!
Lezen in het park, lopen langs de grachten, fietsen zonder jas en heel veel ijsjes eten van IJscuypje.
Verder ben ik deze zomer begonnen met mijn co-schappen, al bijna twee maanden geleden alweer. Het klinkt misschien een beetje vreemd om daarmee te beginnen in de zomer, maar elke twee weken start een nieuwe groep co-assistenten en daarbij wordt geen rekening gehouden met schoolvakanties. Heel gek hoor, voor het eerst in mijn leven heb ik geen lange zomervakantie, waarbij je op een gegeven moment niet meer weet welke dag het is en er dagen zijn die eeuwig lijken te duren.
Gelukkig heb ik nog één week vrij in augustus en verder heb ik de weekenden. ;)

Ondanks deze verandering in mijn leven (alles voelt nu toch wel wat serieuzer) wil ik wel graag weer recepten gaan delen en actiever gaan bloggen.
Vooral in de eerste weken van mijn co-schappen was het erg wennen met koken/eten. Elke dag boodschappen doen en een rondje over de markt lopen zat er opeens niet meer in. (na een paar weken was ik het haastig boodschappen doen na 6 uur en vervolgens nog koken + eten wel een beetje zat)
Nu probeer ik boodschappen voor meerdere dagen te doen, waarbij ik van tevoren al heb bepaald welke maaltijden ik wil maken. Niet zo spannend, maar wel erg praktisch. Het lukt ook niet altijd hoor en soms heb ik trek in een pizza en dan haal ik gewoon een diepvriespizza. ;)
Tot zover deze update, binnenkort komen er weer recepten aan! (gezonde én wat minder gezonde, niet alles hoeft te veranderen)Bronnen afbeeldingen hier en hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten