dinsdag 5 februari 2013

Newcastle

Afgelopen week was ik met een vriendin op een minicruise naar Newcastle. Mini is in dit geval ook écht mini, je bent twee nachten weg en er is ongeveer zes uur om Newcastle te ontdekken. Dat is niet lang genoeg voor een stad natuurlijk, maar in zes uur tijd kan je behoorlijk veel (leuke) winkels af. Gelukkig heeft Newcastle een prima (overdekt) winkelcentrum met toffe winkels.
Bij Cath Kidston kocht ik deze geweldige eekhoorn-vos-eikeltje-broches voor maar vier pond. De Mark & Spencer is mijn lievelingssupermarkt, echt. Ze hebben zoveel keuze en het ziet er allemaal mooi uit, de bakkerij afdeling is ge-wel-dig en het to-go deel ook! Het is niet eens zo heel prijzig, de to-go sandwiches zijn zelfs goedkoper (en véél lekkerder) dan bij de AH. Ze verkopen hier overigens ook goede biologische jasmijnthee in prachtige verpakkingen. Binnenkort komt de Mark & Spencer weer terug naar Nederland, hoogstwaarschijnlijk in de Kalverstraat, ik kan niet wachten!
De Topshop had uitverkoop en schattige stipjes-nagellakflesjes. Bij de Paperchase (die is er nu ook in Utrecht) kocht ik een dinowaterbeker.
Het verbaasde mij dat je als student bijna overal 10% korting kreeg. Vergeet dus niet je studentenpas mee te nemen, je Nederlandse pas is daar ook gewoon geldig.



3 opmerkingen:

  1. Die waterbeker! Ik ben verliefd! Wat een ontzettend toffe aankopen. En dat vosje blijf ik ook heel leuk vinden <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja ik ben er ook zó blij mee! Misschien is die waterbeker nog wel te vinden bij een Paperchase winkel (ze zitten op enkele stations in Nederland). :)

      Verwijderen